Hjemvendt efter 7 år ved fronten - Nzinck

SHARE THIS:

Hjemvendt efter 7 år ved fronten

Det handlede om at flytte en af verdens største bilkoncerner fra produkt- til kundefokus. Arbejdet omfattede strategiudvikling, løsningsimplementering og drift af koncernens digitale marktingoperation for 5 bilmærker i EMEA-regionen. I det strategiske arbejde indgik kundestudier, definition af kunderejsen, positionering, oplevelsesdesign samt intern forankring.

I 2017 gik rejste vi videre med Accenture til Maserati. Her blev vi ansvarlige mærkets globale marketingstrategi samt udvikling og implementering af en helt ny kommunikationsstrategi og globalt always-on nurturing program. Vi blev desuden valgt til at være Maserati Agency of Record med ansvar for udviklingen af samtlige marketingmaterialer.

Nu er vi hjemme igen med tasken fuld af oplevelser og erfaringer, som vi glæder os til at dele med nye ambitiøse kunder, der ønsker sig udvikling og vækst.

Har du tilstrækkeligt fokus på udvikling og vækst?

NZINCK tilbyder at skabe bæredygtig vækst – fuldt finansieret af produktivitetsforbedringer i dit salg- og marketingsapparat. Med mere end 25 års erfaring og vores gennemprøvede metodeapparat finder vi besparelser, der kan frigive ressourcer til at fokusere mere på udvikling og vækst.

Kom hurtigere i mål med det rette værktøj

Med os ved din side får du vores kompetence og effektive værktøjskasse til din rådighed. Med erfaring fra flere hundrede strategiudviklingsprojekter kan vi hjælpe dig med at gøre de rigtige ting rigtigt – og ikke mindst i den rigtige rækkefølge, så du kommer hurtigt og sikkert i mål. 

Mål på det, der skaber værdi!

Det er fint at måle på resultaterne af aktiviteter, men ofte siger vores målepunkter for lidt om, hvad vi skal gøre for at opnå succes. En alvorlig bivirkning af dette er, at fokus ofte bliver kortsigtet, silobaseret og ind i mellem ender med at stå i vejen for successen.

NZINCK har udviklet et ledelsesværktøj, der fordrer samarbejde på tværs af virksomhedens funktioner og afdelinger og herved sikrer, at målepunkter og målsætninger altid er afstemt.

Vil du lære mere om Vækstindekset?

Vil du høre mere om hvad vi og Vækstindekset kan gøre for din forretning, så kig forbi forhuset på Frederiksberg Allé 17 til en uforpligtende introduktion.

Aftal tid og sted med Torben Zinckernagel på torben@nzinck.com eller 23837690.Copyright 2023© Neuburg | Zinckernagel CVR: 34 48 90 84